Inschrijven voor Move Against Corona

Wat leuk dat je geld wilt ophalen voor de Voedselbanken in Nederland door te gaan fietsen, hardlopen en/of te gaan wandelen! Je kan je inschrijven als individuele deelnemer of je kan een team aanmaken. Iedereen die zich bij jouw team wil voegen kan dit aangeven tijdens zijn of haar inschrijving. Maak bijvoorbeeld een team aan met de leden van je sportclub of -vereniging. Zo zijn jullie helemaal in vorm als het seizoen weer van start kan gaan!

De inschrijfkosten (administratiekosten) bedragen €2,50 per persoon. Verder zal iedere euro die je ophaalt worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland. We streven ernaar om €10.000 euro aan donaties in te zamelen zodat Voedselbanken Nederland de groeiende vraag naar hulp beter aan kan!

Hoe werkt het?

  1. Maak een actiepagina aan op www.moveagainstcorona.kentaa.com
  2. Bedenk hoeveel kilometer je in een bepaalde periode denkt te kunnen hardlopen, (race)fietsen of wandelen en stel dit als doel in op je actiepagina. Ga bijvoorbeeld 500 km fietsen in 6 weken, 75 km hardlopen in april of maak een week lang iedere dag een wandeling van 5 km. Je bepaalt het helemaal zelf.
  3. Maak een Strava-account aan om je activiteiten bij te houden en meld je gratis aan bij de Strava-club moveagainstcorona.
  4. Werf sponsoren/donaties onder familie, vrienden en kennissen en streef ernaar minimaal €100,- op te halen voor de Voedselbanken in Nederland.
  5. Op je actiepagina kan je jouw prestaties van Strava delen zodat jouw sponsoren precies kunnen zien hoe je ervoor staat.
  6. Deel jouw actie op je socialmedia-kanalen om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om mee te doen.

Schrijf je in

 

Kan je niet meedoen?

Kan je om welke reden dan ook niet meedoen aan Move Against Corona? Ook dan hebben we je hulp hard nodig! Je kan via deze website een vrije donatie doen of een van de sporters sponsoren.

Ik wil doneren!